کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

ترامپ خطاب به بن سلمان: می خواهم در کاخ سفید بمانم، پول بده!

افشاگر اسرار خاندان آل سعود خبر داد که رئیس جمهور آمریکا به ولیعهد عربستان پیامی مبنی بر نیاز به کمک مالی وی مخابره کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشاگر اسرار آل سعود که در فضای مجازی به مجتهد معروف است اعلام کرد که منابع آگاه گزارش داده‌اند، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به محمد بن سلمان ولیعهد عربستان پیام داده است در کاخ سفید ماندگار است و برای این کار نیاز به کمک مالی وی دارد.

 

وی در ادامه افزود: ترامپ در پیام‌هایی که به محمد بن سلمان مخابره کرده گفته که قصد دارد از همه امکانات قانونی و غیرقانونی برای ماندن در کاخ سفید استفاده کند.

 

ترامپ هر روز از طریق کوشنر به بن سلمان پیام می‌دهد وی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد و همچنان راه چاره در اختیار دارد و فقط به کمک مالی بن سلمان نیازمند است.

 

مجتهد پیشتر نیز افشا کرده بود که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان متعهد شده است که تمام هزینه‌های مربوط به دعاوی قضایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را برای اثبات تقلب در انتخابات ریاست جمهوری تقبل کند.

 

وی گفت که یک خط مستقیم میان بن سلمان و جرد کوشنر داماد ترامپ به وجود آمده است. بن سلمان یک چک سفید امضا به ترامپ برای پرداخت تمامی هزینه‌های مربوط به دعاوی قضایی وی داده است.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر